Alt hvad du bør vide om Bet365 app´en 2019

Leder du efter en smart løsning til at tage alt spændingen med dig på farten når du er væk hjemmefra? Når du først har installeret Bet365 app´en, så har du adgang til et kæmpe univers af spil, sportsbetting og meget andet. Uanset om du venter på toget eller sidder og venter I bussen, så kan det hurtigt blive en sjov fornøjelse at slå tiden ihjel. Du skal blot trække din smartphone eller tablet frem, logge ind og så er du klar til at spille eller satse! Tiden flyver og hvem ved – måske går du hen og vinder den helt store gevinst! Læs med mens vi går gennemgår de vigtigste dele af platformen og alt hvad du kan forvente at finde i applikationen.

bet365-logo

Hvordan downloader jeg app´en?

Det er utrolig nemt at downloade Bet365 applikationen og derefter dykke ned I spændingen! Spillere kan downloade applikationen til både iOS og Android enheder fra Apple App Store eller fra Google Play Store. Du skal blot søge efter Bet365 og finde det velkendte logo og trykke på installer!

Spil poker på Bet365 applikationen

Bet365 har masser at tilbyde pokerspillere og de mange turneringer der afholdes hver uge gør at der altid er noget spændende at dykke ned i. De mange free-rolls turneringer gør selvfølgelig også at spillere har mulighed for at vinde lidt ekstra uden overhovedet at skulle smide et buy-in! Bet365 applikationen er selvfølgelig designet med henblik på at tilbyde de funktioner og den type design som mobil-brugere efterspørger. Der er stor forskel på at sidde ved en bærbar og at sidde med en tablet eller en smartphone I hånden. Bet365 applikationen er nem at navigere og selve pokeroplevelsen er der ikke meget at sætte en finger på. Alt er indenfor rækkevidde og nemt at finde rundt I og med masser af muligheder for at ændre farver m.m. kan spillere få det lige præcis som de gerne vil have det.

Spil slots på Bet365 applikationen

Der er mange Vegas spil at vælge imellem når man spiller på Bet365. Spillere kan naturligvis finde mange af de velkendte klassikere og der bliver hele tiden tilføjet nye spil, så der går nok længe før man løber tør for sjov og spænding. Der er alt fra video slots til bord og kortspil såsom European Roulette, American Roulette, French Roulette og Jack or Bette Double up.

Live-spil på Bet365 applikationen

Når du spiller via Bet365 app´en, så er der også live-spil som du hurtigt kan komme irgang med. Hvis du foretrækker at spille med en live dealer, så kan du vælge imellem roulette, Black Jack og fransk roulette! Det eneste du skal bruge er mobildata eller WIFI og din tablet/smartphone og det er det! Det bliver ikke nemmere at dykke ned I kasino-universet.

Er det nemt at foretage indbetalinger og trække gevinster ud?

Ja! Det er lige så nemt at foretage indbetalinger som det er at trække gevinster ud fra din spillekonto og spillere kan anvende de mange betalingsløsninger som Bet365 understøtter. Det har aldrig været nemmere at indbetale eller udbetale imens du er på farten. Vi anbefaler spillere at kontakte kundeservice for at få svar på hvor lang tid det tager for hver betalingsløsning. Som regel udbetales eller indbetales beløbet øjeblikkeligt, hvis der anvendes et debit kort eller et kredit kort.

 

Sidste opdatering: august 2019